Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане относно закупуване на 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питане относно закупуване на 146

Интересува ме каква част от необходимата информация може да се набави при преглед на стенд и от майстори за бензиновите и дизеловите модели?
    Например тази:
    http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...113&f1=details
    Ясно е, че повечето автокъщи и подобни са ментета, за това е и питането ми?
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Ами закарай на направо във Вантотрейд-там ще и направят диагностика,ще проверят амортесьорите и окачването което заедно с външния вид преценен естествено от теб е достатъчно за покупка на кола втора ръка
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

А състояние на двигател, електроника и купето (усуквания удари и тн)?
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius
        и трансмисия. Във Ванто.
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
          и трансмисия. Във Ванто.
          Ееех. Блазе ви на вас Софиянци. Всичко си имате. Тук в Пловдив е пълна скръб. Един свестен сервиз нямаме. Онзи ден си доливах хидравлично масло в не безизвестния сервиз РУМЕКС и направо припаднах, монтиорчето като ми зададе въпроса: Ама как така е с осем свещи? Беше станало на въпрос нещо. Етакъв да хване да ти оправя колата........ пази боже.
          ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
          sigpic
          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77
            и трансмисия. Във Ванто.
            Ееех. Блазе ви на вас Софиянци. Всичко си имате. Тук в Пловдив е пълна скръб. Един свестен сервиз нямаме. Онзи ден си доливах хидравлично масло в не безизвестния сервиз РУМЕКС и направо припаднах, монтиорчето като ми зададе въпроса: Ама как така е с осем свещи? Беше станало на въпрос нещо. Етакъв да хване да ти оправя колата........ пази боже.

Е, колега, толко ли няма оторизирани сервизи в Пловдив? Вярно, че свалят кожи, ама поне човек няма като твоите терзания за правилно закачени ремъци и там подобни. Все пак Пловдив е вторият град по големина...Странно ми е да няма...
            Alfa Romeo 145 Boxer 1.6 I.E. 8V 103 hp

Comment

Първоначално публикувано от charmario
              Първоначално публикувано от Nasko_77
              и трансмисия. Във Ванто.

Е, колега, толко ли няма оторизирани сервизи в Пловдив? Вярно, че свалят кожи, ама поне човек няма като твоите терзания за правилно закачени ремъци и там подобни. Все пак Пловдив е вторият град по големина...Странно ми е да няма...
              Отдавна вече не е втория по големина Може би е втори по най-бавно развиващ се град за съжаление. В толкова голям град само на едно място имат тези фиксатори за зацепване Но за сметка на това хората много се оплакват от това место. Били много големи некъдърници. Все някакви малки момченца. И мисля, че имат право.
              sigpic
              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

ми 150 км са до сф - не е толкова скъпо удоволствие предвид че се пак не е секи ден
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                  ми 150 км са до сф - не е толкова скъпо удоволствие предвид че се пак не е секи ден
                  Тя тая идея, все повече взе да навлиза в главата ми. Лошото е, че аз почивам само в Неделя, но ако продължавам да попадам все на олигофрени и това ще стане.
                  sigpic
                  ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Working...
                  X